Oneflor-Europe is een wereldwijd LVT-merk, gevestigd in Kortrijk, België. Wij streven ernaar om aan onze klanten in heel Europa en daarbuiten, state of the art vloersystemen aan te bieden, zowel voor huishoudelijk als commercieel gebruik.

Innovatie, design, kwaliteit, service en knowhow zijn de sleutelwoorden die ons bedrijf elke dag sinds de oprichting in 2016, motiveert.

Onze missie is om innovatieve, duurzame en decoratieve vloeroplossingen voor te stellen, met een uitstekend serviceniveau. Ons logistiek platform is ideaal gelegen in de regio Kortrijk, waardoor we binnen enkele dagen overal in Europa kunnen leveren.

Ons ervaren en internationaal team is toegewijd aan haar partners, waaronder distributeurs, winkelketens, bouwmarkten, doe – het – zelfwinkels en commerciële projectbedrijven.

We werken nauw samen met enkele van ’s werelds toonaangevende vloerbedekkingsfabrikanten om de beste vloeroplossingen te ontwikkelen met oog voor kwaliteit en milieu.

Ons productportfolio bestaat uit allerlei hoogwaardige LVT- oplossingen: dry back, click, loose-lay, interlocking, rigide & geweven vinyl, voor elk wat wils! 

Kijk eens naar onze collecties en neem gerust contact met ons op als u partner wil worden of als u gewoon informatie nodig heeft. Ons team helpt u graag verder. 

Ontdek ons volledig gamma van producten, Klik hier

Voor informatie over onze producten of ons beleid kunt u contact met ons opnemen door hier te klikken:

Contacteer ons